ДОБАВЕТЕ ГЕНИАЛНОСТ...

Genius Gun е патентована ръчна система за нанасяне на Полиуретанова пяна. Уникалният задействащ механизъм осигурява  максимален контрол на дозирането, с удобна ръкохватка, специално проектирана за използване с една ръка. Запечатващата се сламка-апликатор на Genius Gun позволява продуктът да се използва отново и отново до 6 седмици.

ЗАПЪЛВАНЕ
работа с една ръка

РАБОТА С ЕДНА РЪКА

Ергономичната ръкохватка е удобна за хващане и лесно се  управлява с една ръка. Перфектно за труднодостъпните места и при работа на височина, като ви дава свободна ръка за допълнителна стабилност. Чувствителният на натиск задействащ механизъм означава, че потокът от пяна може да се контролира лесно с леко докосване.

максимален контрол

МАКСИМАЛЕН КОНТРОЛ

Специално проектираният задействащ механизъм осигурява прецизен контрол на дозировката, като ви помага да нанесете идеалното количество пяна. Промяната на натиска върху спусъка ще увеличи или намали скоростта на пяната.

за многократна употреба

ПОВТОРНО ИЗПОЛЗВАНЕ

Вградената система за затваряне ви позволява да използвате отново продукта до 6 седмици след първата употреба. Просто запушете сламката на апликатора с винтчето, прикрепено за капачката на Genius Gun, за да запечатате пяната готова за следващия път!

Ръчна монтажна пяна Genius 750 мл
Ръчна полиуретанова пяна
Изолационна пяна Genius 700 мл
Ръчна полиуретанова пяна с апликатор Genius
Пяна за лепене на гипсокартон 750 мл
Пяна за лепене и зидане
Ръчна монтажна пяна Genius 500 мл
Ръчна полиуретанова пяна
Soudabond Easy Genius 750 мл
Пяна за лепене и зидане
Soudabond Turbo Genius 750 мл
Пяна за лепене и зидане
Пяна за тръби и канали - Genius 750 мл
Ръчна полиуретанова пяна