2023 г. бележи началото на изцяло нова глава за Soudal в света на професионалното колоездене. Обединихме сили с Quick-Step, за да спонсорираме един от водещите в света професионални отбори по колоездене, Soudal Quick-Step. Отборът ще представлява Soudal на всички големи международни състезания по колоездене през годината, от Tour De France до Giro d'Italia. Белгийският отбор е един от най-успешните през последното десетилетие и е много добра възможност за Soudal да увеличи представянето на марката на световната сцена.

Soudal Quick-Step

ДА ИЗГРАДИМ НЕЩО ЗАЕДНО

<Говорейки за съобщението, главният изпълнителен директор на Quick-Step Alpha Vinyl Team, Патрик Лефевер каза: „Радваме се да приветстваме Soudal в екипа. Тяхното партньорство с нас позволява известна стабилност на отбора за няколко години. Това ни позволява да работим заедно с Quick-Step по някои дългосрочни проекти и общи цели, които всички се стремим да постигнем. И двамата ни основни спонсори са в колоезденето от няколко години, така че разбират как работи спортът, което е наистина важно, когато се опитваме да изградим нещо заедно.

 

Soudal Quick-Step Rider

МНОГО СПОДЕЛЕНИ ЦЕННОСТИ

Това беше добавено от Дирк Куревиц, главен изпълнителен директор на Soudal, който каза: „Много от ценностите, които ние като компания подкрепяме, откриваме в колоезденето като цяло и в този колоездачен отбор по-специално, като амбиция, постоянство, силни фламандски корени и като успешен белгийски, като референтен продукт в нашия сектор и силно лидерство в комбинация с работа с най-добрите хора на всички позиции. И разбира се, не на последно място: упорит труд. Очакваме с нетърпение да видим тази упорита работа и нашето партньорство с екипа на Патрик да дават плодове през следващите години.“