opvullen van naden en kieren

ЗЪПЪЛВАНЕ НА ФУГИ И ПУКНИНИ

Преди да боядисате всекидневната си, най-добре е първо да запълните всички дупки или пукнатини от пирони, за да осигурите равна повърхност, годна за боядисване, и да избегнете напукване на боята. Soudal Repair Express Plaster е висококачествено решение за леки ремонти на мазилки. Можете да прочетете как да направите това бързо в четири прости стъпки по-долу.

Инструкции

1. Почистете дупката или пукнатината

Отстранете цялата мръсотия и прах.

2. Отворете флакона или кофичката

Махнете капака от кофичката и разбъркайте продукта или отрежете горната част на флакона с предпазен нож, в зависимост от формата на опаковката, която използвате. Навийте накрайника към флакона и отрежете края под ъгъл. Получавате най-добър резултат, ако отворът на накрайника е точно толкова голям, колкото пукнатината или дупката, която искате да запълните. Поставете флакона в пистолета за уплътняване и стиснете спусък, докато се появи Repair Express Plaster.

3. Започнете да пълните

Нанесете тънък слой Soudal Repair Express Plaster. Нанесете от продукта в дупката или пукнатината с пистолета за уплътняване и загладете с мокра шпакла за оформяне. След това получавате равен завършек. Друга възможност е да използвате шпакла и да загребвате продукта направо от кофичката и да нанесете тънък слой върху пукнатината или дупката. Издърпайте с шпаклата към стената с плавно движение. Така избягвате да увредите мазилката.

4. Оставете да изсъхне и боядисайте

Soudal Repair Express Plaster е втвърден след 60 минути.Можете да пребоядисвате след 15 минути. Ако сте използвали много от продукта, не забравяйте да проверите дали е достатъчно втвърден, преди да започнете да боядисвате. Първо, леко изшлайфайте продукта.

Съвет:

  • Трябва ли да запълните голяма пукнатина или дълбока дупка? Нанесете продукта на няколко слоя. Оставете всеки слой да изсъхне за поне 1 час, преди да нанесете следващия слой.
  • Невтвърденият уплътнител Repair Express може лесно да се отстрани с вода. Почистете шпаклата с вода, докато продуктът не е втвърден.

Следното също е полезно:

  • Можете бързо да почистите ръцете си с почистващи кърпи Soudal Swipex Wipes.

Можете да намерите техническия лист и цялата информация за употребата, срока на годност, състава на Soudal Repair Express Plaster, като посетите страницата на продукта.

Акрилен уплътнител Бял 280 мл
Акрилен уплътнител
Акрил Кафяв 290 мл
Акрилен уплътнител
Акрил Турбо Бял 280 мл
Бързосъхнещ акрилен уплътнител
Акрил за традиционни мазилки Бял 280 мл
Акрилен уплътнител за мазилки
Устойчив на дъжд акрил Бял 280 мл
Ветроустойчив и водоустойчив акрилен уплътнител
ПУ Флекс 40 FC Черен 300 мл
Полиуретаново лепило-уплътнител
Лек акрилен уплътнител 280 мл
Акрилен уплътнител
Лек акрилен уплътнител 280 мл
Акрилен уплътнител
Repair Express Cement Сив 300 мл
Акрилен уплътнител със зърнеста структура
Препарат за оформяне на фуги 500 мл
Уплътнители за довършителни дейности
Шпатула за нанасянена силикон
Шпатула за оформяне на уплътнители