Още полезна информация:

С "Бърз достъп" можете да изтеглите или да изпратите по имейл групи от изображения и документи на продуктите, които сте избрали. Могат да се добавят максимум 30 продукта. Дори при вече избрани технически данни, можете също да изберете да изтеглите или изпратите по имейл основни изображения, Декларация за експлоатационни показатели и т.н.

Вашият личен преглед на избраните продукти ще бъде наличен отново при следващото ви посещение на уебсайта на Soudal (след вписване). Бързият достъп е достъпен само за регистрирани потребители,след вписване.

Техническите данни могат да бъдат отворени или изтеглени при преглед на страницата на продукта. Чрез главното меню „Продукти“ можете да стигнете до желания продукт, като изберете продуктовата група и допълнително филтрирате вляво. Можете също така да използвате "търсене", ако знаете името на продукта.

Фамилия

 

С натискането на бутона „Изпрати“ вие потвърждавате, че сте прочели информацията за обработката на лични данни, която можете да намерите тук (Професионален потребител) arba тук (Хоби потребител).

Судал ЕООД

бул. "Цариградско шосе" № 425
Складова база Юнивърсал – офис 24-25
1138 София
България

t: 02/ 931 21 86

42.6322469, 23.4580276

Нашите дъщерни дружества по света